2014-08-23 01:29:03• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Bika - Egy kapcsolat most komollyá érhet

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A folytonos változások kissé megviselik idegeit, és érzelmeit. Ön ugyan biztosnak érzi a helyét a családban, de lehetnek olyan bűnei, amik megingathatják ezt. Próbálja meg jóvátenni őket! Semmi sem lehetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kapcsolat most komollyá érhet: ideje lenne levetkőznie régi beidegződéseit, ha valóban meg akarja tartani azt, akit a sors elébe hozott. A megújulás először mindig lemondással jár. Vizsgálja felül, mi kell, mi nem régi önmagából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha hétvége van, akkor pihenni kell: nem éri meg egy percet sem túlórázni egy ilyen fárasztó, munkás hét után. Lehet pihenni az ágyban egy jó könyvvel, de akár aktívan is, hiszen egy jó koncert, egy kis borozgatás a barátokkal csodákra képes!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Családi életében változás érik, ami aztán alapja lehet egy a közeljövőben bekövetkező jelentős egzisztenciális megújulásnak. A kitartásnak most nagyobb szerepe van, mint a puszta akaratosságnak. Legyen lassú, de konok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hétvégi Oroszlán Hold könnyes víg órákat hozhat: érzékenységét most költői tájak, vagy bánatos filmek megtekintésével is élesztgetheti. Valamilyen fontos feladatot kaphat, melyben ráadásul még kedvét is leli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jegyébe lépő Nap növeli önbizalmát, figyelmét saját szükségletei felé fordítja. A feltöltődés időszaka lehet ez, használja ki a lehetőségeket! Ön adakozó típus, de ha adni akar, akkor kapnia is kell. Kényeztesse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyugtalan időket él, az otthonában sehogy sem leli helyét, makacsul utazni vágyik: tegye! Egy új ismeretség, most különösen hasznára válhat. Az utóbbi két hónapban kicsit mintha meghalt volna: itt az ideje a feltámadásnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szókimondó és kissé akarnok mostanában, de ez valahogy mindig jól sül el. Főképp pénzügyi téren lehet szerencséje. De a munkahelyi izgágaság kellemetlen helyzetbe hozhatja, ott inkább gyakorolja szokásos béketűrését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója, a víg Jupiter a sötét arcú Szaturnusszal áll nehéz fényszögben: hangulata ennek megfelelő, igazi magyar: sírva vigadó. A hűvös komorság most tartósabb eredményeket hozhat, mint a szeleburdi vígság.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkája miatt hanyagolta párját: ennek most sürgősen véget vethet. A hétvégén ne dolgozzon! Vagy, ha mégis, akkor kizárólag családi vállalkozásban. Semmi sem kovácsolhat jobban egybe két embert, mint a közös cél, a közös tettek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kiszámíthatatlanságát és idegességét most csak egy anygyali jó társ hűtheti le. Becsülje meg, ha önnek van ilyen. Ha nincs, akkor sürgősen keressen egyet. Most még a reménytelennek vélt társkereső hirdetés is bejöhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz és a Nap szembenállása még nem engedi, hogy az a bizonyos köd felemelkedjen a pilláiról. De ha tisztán lát már, akkor sem szabad a reményt feladnia, sőt. Új, tisztább célok vezetik nagyszerű sikerek felé.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: